Wordt volgend jaar echt jouw jaar met je eerste vakantie met vrienden?

Wordt volgend jaar echt jouw jaar met je eerste vakantie met vrienden? Er zijn verschillende reisorganisaties met jongerenvakanties. Je ouders kunnen je met deze vakanties veilig weg laten gaan en je kan zelf de grootste lol beleven. Deze zomerkampen voor jongeren zijn speciaal voor jongeren die meer willen dan met de ouders op vakantie. Vanaf 15 jaar kan je al mee op zomerkamp naar het buitenland. Tijdens deze vakanties is alles voor je geregeld. Je kan samen met vrienden gaan of nieuwe vrienden ontmoeten tijdens een hippe vakantie in Frankrijk of Belgiƫ.

Beleef actieve zomerkampen met je vrienden.

Een jongerenvakantie met je vrienden is natuurlijk al super leuk. Je maakt hier kennis met anderen jongeren van je eigen leeftijd. Dit is de reden dat de zomerkampen per leeftijdscategorie zijn ingedeeld. Het leuke van deze kampen is dat ze super actief zijn. Natuurlijk kan je genieten van de zon, maar ondertussen ga je elke dag wel iets ondernemen. De begeleiders hebben een druk programma waarbij je kennis maakt met het land en de natuur. Ben je meer van het luieren op het strand? Geen probleem er worden ook zomerkampen naar de zon aangeboden waar je heerlijk gaat genieten van een strandvakantie. Ondanks dat je naar het strand gaat hoef je jezelf niet te vervelen. Tijdens de vakantie worden verschillende activiteiten georganiseerd waarbij je in de zon leuke dingen gaat beleven.

Boek samen met je ouders een zomerkamp.

Jongerenvakanties tijdens de zomer zijn super leuk, maar wel snel vol omdat je niet de enige bent. Boek daarom op tijd samen met je ouders een zomerkamp naar de zon of een andere hippe bestemming. Dankzij de begeleiding kan je vanaf 15 jaar zonder ouders mee op zomerkamp in het buitenland!