Online Winkelen

Het is woensdag. Ik ben al vroeg opgestaan. Na douchen en aankleden en heerlijke kan koffie gezet met ons koffiezetapparaat. Onder het genot van een lekkere kop koffie de laptop aan geslingerd. Vandaag ga ik op internet op zoek naar een koel-/ vriescombinatie, barbecue en een nieuwe stofzuiger.

Vroeger zou ik dan winkels afgaan, maar het is tegenwoordig veel makkelijker om het via internet te doen. Via internet is het een fluitje van een cent om de goedkoopste deal te vinden. Via de vele reviews kan ik ook nog eens gemakkelijk lezen of een artikel voldoet aan mijn eisen. Vroeger had je verkopers in de winkels, welke je van alles aan wilden smeren. Als leek liet ik dat dan ook vaak gebeuren. Nu is het allemaal makkelijk te vinden op internet.

Als eerste ga ik op zoek naar een mooi koel-/ vriescombinatie. Ik kom al snel op de site ijskasten.info. Daar besluit ik om een AEG koel-/ vriescombinatie aan te schaffen. Deze is goed geprijsd en heeft ook nog eens energieklasse A+. Voor iets meer dan vierhonderd euro heb ik een grote koelkast met ook nog een vriesgedeelte. Nadat ik de bestelling heb afgerond, ga ik op zoek naar een stofzuiger.

Ik wil een stofzuiger die minder lawaai maakt dan onze huidige. Ik lees dus goed de reviews door. Op stofzuigergids.nl vind ik al snel een mooie Electrolux stofzuiger, welke niet veel geluid maakt. Ook deze bestel ik.

Nu nog een barbecue vinden en dan is mijn missie geslaagd. Ook deze weet ik snel te vinden op barbecuesets.nl. Ik kies voor een Experience gasbarbecue. Behalve de bbq, bestel ik ook een schooonmaakborstel en een barbecuehoes.

In nog geen 2 uur heb ik alles besteld wat ik wilde bestellen. Heerlijk dat internet.